Keylink

Keylink

Keylink Yerden Isıtma Terminalleri, firmamızın iklimlendirme sektöründe uzun yıllardır sahip olduğu tecrübelerden doğmuş, mentorlarımız ve dinamik genç kadromuz tarafından günümüz tasarım trendlerine uygun bir biçimde geliştirilmiştir. Keylink, yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanıcı konforunu sağlarken aynı zamanda sürdürülebilirliği amaçlar. Dilerseniz bu özelliklerimize kısaca bir göz atalım.

Keylink Yerden Isıtma Terminalleri tek noktadan kontrol sağlar ve ısıtma sürecini tek başına kontrol eder. Bu özellik enerji verimliliğini sisteminizin kilit noktası/ bir parçası haline getirir. Üst kapakta bulunan pleksi cam sayesinde ürünün içini görebilirsiniz. Pleksi cam üzerinde “Zone 1” şeklinde yazılan bölmeler LED ışıkları yeşil yanarak odanın ısınma durumundan sizi haberdar eder. Bu, ısıtma sisteminizde bir sorun ile karşılaşılması durumunda problemi tespit etme ve çözme sürecinde sizlere kolaylık sağlar. Vidalı ön kapak üzerinde bulunan on/off butonu kolaylıkla terminali ısıtma işlemini gerçekleştirir ve LED ışıkları kırmızı yanarak bu bilgiyi size sunar. On off butonu ve vidalı üst kapak ürünle temas ve risk oluşturabilecek unsurlar engellemiş olur.  

Tek nokta kontrolün yanı sıra Keylink Yerden Isıtma Terminallerinin kurulumu da kolaylıkla yapılabilir. Sıva üstü duvar montajı ile alt tabla ve elektronik kart kolektörün yanında yerini alır. Vidasız sıkıştırmalı klemensler ile kablolar bağlandıktan sonra üst kapak kapatılır ve böylece kurulumunuz tamamlanır.

Keylink Smart ve Smart Plus ürünleri ise ek olarak pompa kontrolü yapar. Pompanın kontrol edilmesi, pompa ve diğer ısıtma ekipmanının ömrünü uzatır. Pompa yalnızca ısıtmaya ihtiyaç anında çalışmaya başlar. Optimal sıcaklığa ulaştığında ise çalışmayı keser. Böylelikle ısıtma ihtiyacı olmayan ve ilgili vanası kapalı olan odalara basınç yapmayı bırakır. Bu durumu örneklemek gerekirse; Zone 1 odanızda 25 derece set point ayarladınız. Odanın sıcaklığı 23 derece. Keylink odanın aktüatörünü ve pompayı açarak odayı ısıtır. İstenilen sıcaklığa ulaşıldığında Keylink pompayı kapatır. Bu özellikler kullanıcı için uzun süreçte maliyet avantajının yanı sıra sürdürülebilirlik adına da katkı sağlar.

Benzer Paylaşımlar